Logg inn

For innlogging til ditt verktøy.
 
Brukernavn
Passord
 

Nyheter på RSS

Du kan abonnere på våre
nyheter som RSS-feed.
 

Nyheter på e-post

Meld deg på for å motta nyheter fra oss på e-post.
 
E-post
 

Søk på våre sider

Søk på våre sider etter
relevant informasjon.
 
Søketekst
 
Vennligst vent...

Visuell informasjon

Moderne formidling med bruk av film handler mye om å være levende, visuell og pedagogisk. MileStep har lang erfaring i å filmatisere budskap. Det treffer brukerne og gir resultat.

 

Salg/markedsføring

Vi arbeider mye med bruk av film i markedsføring. Det åpner for å spille på flere sanser. Skarpe scener som lettere fanger kundens oppmerksomhet. Les mer 

 

SLIK TESTER DU:
 - Klikk på ønsket film
 - Klikk på fanen Bokmerker 

Vi skeddersyr den ferdige filmen til dine nettsider; med bokmerker til viktige poeng i filmen. Om du har flere filmer kobler vi disse sammen i en spilleliste.

 

Digital opplæring

MileStep er aktiv på levering av digitalt læremateriell. Det gjelder særlig visualisering av emner hvor brukerne har få visuelle knagger å henge kunnskapen på. Les mer

 

SLIK TESTER DU:
 - Klikk på ønsket film
 - Klikk på fanen Bokmerker 

Dette er filmer som brukes i undervisningen i videregående skoler. Vi setter filmene sammen i en spilleliste og lager bokmerker for enkel navigering i innhold.

 

Attraktiv og spennende  

Rammen for det som skal filmatiseres kan være forskjellig: profilering av selskap, rekruttering, visualisere arbeidsmetoder, skape blest om et prosjekt. Les mer.

 

SLIK TESTER DU:
 - Klikk på filmen i spillemenyen
 - Klikk på fanen Bokmerker 

En spennende arbeidsplass lokker unge til å søke. Vi lager bokmerker som gjør at unge søkere kan lage sin egen interaktive presentasjon.

Ny brukeropplevelse med 3D og film.

Vi i MileStep har sett et økende behov for mer fleksible måter å vise innholdet i film på. For 9 måneder siden begynte vi å teste ut en ny filmteknologi for våre 3D og filmpresentasjoner.

 

Her ser du tidligere produksjoner vi har gjort for BKK i ny fremvisning.

Kraftbransjen har mye å fortelle oss. De ønsker å formidle sine arbeidsmetoder og kompetanse for å komme i god dialog. 

Den nye måten å presentere innholdet på, gir deg en umiddelbar inntrykk av hva det dreier seg om. Med mouse-over får du mer info om filmen. Med et klikk vises filmen med tilhørende bokmerker.

Smakebiten gir deg et inntrykk av ny brukeropplevelse. Du som vår kunde er garantert denne visningsteknologien ved kjøp av 3D og film fra MileStep. 

Målet vårt er å gi deg som kunde den beste presentasjonen, levert med en teknologi som bidrar til best mulig brukeropplevelse.

Les mer om: 3D og visualisering.
Les mer om: Filmteknologien ViewStart

MileStep AS - 7724 Steinkjer, Norway
Tlf: +47 90 04 53 73 - Epost: janhelge[at]lillebo.no
Powered by web2net

www.milestep.no www.milestep.no www.milestep.no